"SOOM" випускає спеціальний мерч до концерту "Robust Gig"

Нагадаємо, 12 листопада на честь свого п'ятого дня народження команда "Robust Fellow" організовує у Києві великий "Robust Gig". Детальніше про нього читайте тут. 
 
Спеціально до "Robust Gig" харківський гурт "SООМ" (Lo-Fi/Noiserock/Sludge/Industrial/Doom) спільно з  "Robust Fellow" підготували новий принт, який буде доступний у двох традиційних кольорових варіаціях: пекельно-червоний та земельно-чорний.  Окрім того будуть впущені жіночі і чоловічі футболки усіх розмірів (XS, S, M, L, XL, XXL). Автором малюнку для футболки став художник TK/BC. 
 
Наразі у поціновувачів гурту є можливість зробити попереднє замовлення за більш привабливою ціною та гарантовано вибрати свій розмір, колір і фасон. Отож, з 
21 вересня по 5 жовтня вартість однієї футболки складатиме 200 гривень. По готовності футболки будуть розіслані по всій Земній кулі. А вже 12 листопада на "Robust Gig" можна буде з'явитися на міцному мерчі та підтримати мольфарів "SOOM", які, до слова, теж там виступатимуть. 
 
У день релізу футболки будуть продаватися вже по 250 грн. Окрім того поки що можлива опція "Білет на Robust Gig + SOOM T-Shirt" за ціною - 500 грн. Нагадаємо, квитки на "Robust Gig" зараз коштують 300 гривень у фан-зону та 400 гривень у день концерту.  Для замовлення пишіть Robustfellow Prods. - robustfellowship(dog)gmail(dot)com. 
 
"Cприймайте цю компанію як фандрайзінг до продакшну майбутнього 2го альбому "Soom", - прокоментували випуск футболки  "Robust Fellow". 
 
"В очах — спокій.
Голова — в мріях.
Буденність в словах і одвічне нерозуміння того, що коїться.
Місто, загублене в диму, що лине з твоїх легень, розчинене під шкірою, пливе дивними дорогами в нікуди.
Вічна подорож за сухофруктами пустелею нічних вулиць.
Вас вітає Слобожанщина — край Жаху і Огиди.
Зазирніть в обличчя і відчуйте сум."
( Електричний Мольфар )