Hell:on випускають сингл із майбутнього LP

Днями дез-метал гурт Hell:on оприлюднив сингл "When The Wild Wind and The Soul of Fire Meet". Той згодом увійде до сьомого повноформатника гурту.

Композиція була записана серед перших із майбутнього альбому й виходить найпершою. Попри це, вона лише прочиняє завісу лонплею радше ніж слугує його вітринним зразком.

"Безумовно, цей трек задає настрій, типу, потужно, середньотемпово. Це такий собі класичний дез-мітольний вайб, як ми його відчуваємо. Але, мабуть, це одна з найпростіших пісень альбому. Решта треків здебільшого складніші в композиційному плані, містять більше експериментів із вокалом, багато гітарних соло й цікавих етнічних інструментів", – розповідають виконавці Неформату.

Сингл й альбом зокрема випускає український Archivist Records.

Відеокліп на композицію зняв Тементій Пронов.

У самому треку закладене відсилання до твору "Вотан" Карла Густава Юнга, але альбом охопить більший задум, оформлений у цілісну розповідь.

"Весь альбом це історія про молодого племінного мисливця, який стає духовним вождем свого трайбу й перетворюється на Шамана. Тут і містерія, і ритуали, і танок біля вогню під горловий спів. Думаю, цим альбомом ми відкрили для себе задоволення створювати повноцінну історію, де кожний наступний трек повністю залежить від попереднього", – додають музиканти.

Анонсований лонплей називатиметься "Shaman" і вийде 17 травня.

Hell:on – запорізький дез/треш-метал гурт, визнаний у світових колах прихильників екстремального металу. Історія колективу почалася навесні 2005 року. На їхньому рахунку вже 6 студійних альбомів.

Hell:on у мережі:

https://www.instagram.com/hellon_official_band/

Фото обкладинки – надали виконавці