The Sonic Temple презентують перший EP

Сьогодні в альтрок-гурту The Sonic Temple відбулася прем’єра анонсованого мініальбому "No Relief".

За словами учасників гурту, вони працювали над цією музикою в моменти відчаю й невизначенності. Наперекір цьому, вони сповнили її надією.

"Єдиний час, коли я можу про все забути та відчути себе вільним – коли я на сцені. Саме тому ці пісні мають особливе значення для нас. Можливо, комусь вони теж допоможуть віднайти себе та рухатись далі", – каже Олександр, вокаліст і бас-гітарист гурту, у пресрелізі.

Нагадаємо, що про сингл із цього мініальбому й про саме заснування гурту ми писали раніше.

 

Незважаючи на позитивний посил альбому в цілому, його назва відобразила те, що оточує виконавців "прямо в цю секунду". Ідеться зокрема про постійне напруження й відсутність спокою. У цьому контексті до альбому ввійшла композиція "Fury", присвячена якраз тим, хто наразі забезпечує в Україні спокій:

"Пісня присвячується нашим захисникам. Ми вирішили написати її саме англійською, адже ця мова – інтернаціональна. Тож причина не лише в тому, що нею були написані найвідоміші хіти рок-н-ролу, а в тому, що англійською можна зайвий раз нагадати західній аудиторії, наскільки хоробрі наші воїни та який мерзенний наш сусід".

Усі нові композиції дует представить наживо вже 3 березня в київському клубі Volume.

The Sonic Temple – альтрок-дует, який заснували Олександр Савін (Aleks Feelgood) і Ілля Білий (Lee White) у 2022 році. Музиканти знайомі з 2014 року, із часів навчання в музичній академії ім. Глієра, але довго грали окремо, перш ніж об’єднати зусилля в спільному проєкті. У межах The Sonic Temple музиканти зіграли чимало концертів. У їхній дискографії сингл і дебютний альбом.

The Sonic Temple у мережі:

https://www.instagram.com/sonictempleband_
https://www.facebook.com/thesonictempleband

Фото обкладинки – надали виконавці