State 62 перевидали сингл, анонсують альбом

Днями хардкор-гурт State 62 оприлюднив перевидання однієї зі своїх перших пісень – "Токіо". Окрім того, музиканти оновили бачення власної творчості й готуються видати альбом відповідно до нього ж.

Композиція "Токіо" вперше з’явилася на дебютному ЕР виконавців, а була написана ще в 2018 році. Із тих пір вони набули нового досвіду, тож бажали відобразити його в перевиданні особливо важливих для них композицій.

"Ми хотіли перезаписати дві, на наш погляд, найвдаліші пісні, врахувавши досвід живих виступів, першою чергою. Переробили інструментальні партії з максимальним наближенням до концертних, і, звісно, зробили переклад тексту, намагаючись зберегти близький до оригіналу сенс", – розповідає Денис, вокаліст гурту, Неформату.

Ще однією композицією, яку вони перевидали раніше, була "Шість".

У ліриці "Токіо" розгортається романтичний наратив, який виконавці змальовують так:

"Це історія кохання і пожертви ліричного героя, його шляху від тривоги і переживань до смирення і прийняття".

Тепер же музиканти стали до роботи над новим повноформатником.

"Звучання і матеріал будуть, на наш погляд, кардинально відрізнятися від попередніх пісень – наші вподобання змінились, ми відійшли від рамок одного жанру і хочемо розказувати різноманітні історії про різних героїв у нових піснях", – додають музиканти наостанок.

Наразі вони фіналізують інструментальну частину альбому й записують вокал. Перший сингл із цього альбому ми почуємо вже напровесні.

State 62 – київський хардкор-гурт, який заснували переселенці з Донецької області в 2019 році. У дискографії виконавців один мініальбом і кілька синглів.

Склад учасників:

Задніпровський Денис – вокал
Ковальов Антон – бас
Бондар Ярослав – гітара
Холмогоров Іван - барабани

State 62 в мережі:

https://www.instagram.com/state_62
https://www.facebook.com/state62band

Фото обкладинки – надали виконавці