SAWRAS і be_ca_di записали спільний трек на основі експедиції до Гуцульщини

Олександра Саврас aka SAWRAS (Суми/Київ) та Дмитро Світлов aka be_ca_di (Берлін) представляють спільний трек "Journey". 

Ця робота двох електронних артистів натхненна спільною поїздкою організації "Shum.Rave" та Gasoline Radio – "Спадок". Йдеться про експедицію на Гуцульщину, під час якої хлопці записали звуки народних інструментів, характерних для цього краю, та зробили з цього семпл-пак.

Слухайте трек також на Spotify, Youtube Music, Apple Music

Прослухавши увесь пакет семплів, Дмитро та Олександра вирішили, що це може стати чимось, що об’єднає їхню любов до електронної музики. Оскільки be_ca_di пише більше ембієнтних треків, а Sawras – жорстке техно, семпли українських народних інструментів стали тим, що й поєднало виконавців.

У рамках колаборації Олександра заклала основну структуру та настрій треку, яку вже доповнив та розвинув Дмитро.

"Назва нашого треку – "Journey", і ним ми хочемо занурити слухача в аудіомандрівку Карпатами, якими вони відкриваються для нас вночі", – йдеться у пресрелізі. 

За мастеринг треку відповідав Юрій Буличев, учасник гурту Monotonne, а обкладинку до нього створив Єгор Кучерук. 

Співпраця SAWRAS і be_ca_di відбулася за підтримки Music Export Ukraine у рамках проєкту "Cooperation Camp", що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Insitut. У рамках цієї ж програми вийшли спільний трек meerkur і Sveinung Nygaard "Paths", а також дует німецького електронного тріо Diode Eins і свіжоспечених інді-рокерів Disappeared Completely, які цієї осені саме презентували другий повноформатник.