Disappeared Completely презентують другий повноформатник

Інді-гурт Disappeared Completely презентує новий етап творчості з повноформатним альбомом "Pretty Average".

У 2023 році гурт розпочав перехід від електронного до рокового звучання. У синглах "Speak to me" та "Personal 2", що вийшли цьогоріч, ця трансформація вже є відчутною. Але повноцінно вона релізована на "Pretty Average" — другому лонгплеї Disappeared Completely. Як йдеться у пресрелізі, цей реліз оповідає про життєві труднощі та процес їхнього подолання учасниками колективу, є свого роду щоденником їхнього життя. Особливу увагу музиканти радять звернути на трек "Shit is crazy".

"Це був незабутній досвід щодня грати наживо в студії. Звучання стало більш сміливим і відкритим, а тексти — безжальними. Та все одно, в музиці все ще відчувається атмосферність старих Disappeared Completely", — зазначає у пресрелізі засновник і фронтмен гурту Віталій Шапка. 

Музиканти додають, що під час роботи над лонгплеєм нарешті встановили ідеальну хімію між собою, а багато пісень є імпровізаціями,  записаними "одним дублем". Це свого роду річний щоденник гурту.

Реліз також доступний на інших стримінгових платформах

"Від першого до останнього треку ми рухаємося до нової реальності Disappeared Completely. Сподіваємось, під час прослуховування альбому слухач знайде, над чим поміркувати. Тут є щось цікаве для поціновувачів різних жанрів: від електроніки до кантрі", — додає Віталій

Музикант додає. що "Pretty Average", просякнутий драматизмом змін, що відбулись із учасниками гурту за останні роки. Найбільшими змінами стала війна в Україні та оновлення складу гурту.

Презентація альбому відбудеться 11 листопада на спільній події від медіа СЛУХ та агенції kontrabass promo за участі виконавців Blooms Corda та Renie Cares. 

Disappeared Completely — український інді-гурт, заснований у 2017 році. Раніше випускався на міжнародному лейблі La belle musique, а наразі працює з українським інді-лейблом kontrabass promo. Треки гурту потрапляли у топ чарти України, Франції, Німеччини, Британії та Угорщини. У дискографії артистів два альбоми, кілька ЕР й низка синглів.

Disappeared Completely у мережі:

https://lnkfi.re/to_DC