The Nietzsche презентують новий сингл

Одеський гурт присвятив нову пісню відомому клубу More Music. 

"Nothing Rhymes With Orange" став другим синглом з альбому "Full Scorpion", що вийшов через два роки після першого сингла "The Golden Radio". Водночас сам альбом постійно змінює дату виходу та покликаний насамперед збирати гроші для ЗСУ. 

Нова пісня значно відходить від звичного стилю гурту, і ламані ритми та різкі зміни настрою тут поступаються більш позитивному наративу та ледь не інді-роковому звучанню. Як повідомляє гурт у пресрелізі, тематика "Nothing Rhymes With Orange" заглиблюється в життя типового "хорошого хлопця", який зовсім не розуміє, як правильно фліртувати.

Реліз також доступний на усіх стримінгових сервісах 

До синглу The Nietzsche зняли музичне відео, що складається з архівних кадрів та є своєрідним трибʼютом відомому одеському клубу More Music Club, який приймав The Nietzsche понад двадцять разів.

"Цей відеокліп не тільки відзначає музичну подорож гурта, але й вшановує визначну культурну пам'ятку, яка теж переживає кризу в ці часи", — йдеться у пресрелізі. 

Варто також згадати, що недавно одесити до пятої річниці свого мініальбому "Finals​.​" (2018). видали чергову його версію "The Definitive Edition", куди увійшли унікальні лайви, інструментали, акапельні версії, а також ремікси від Ship Her Son, Casa Ukrania, stonefromthesky і Діджей Хокаге. 

Окрім того, цим ж днями учасники гуртів Septa і The Nietzsche стартували свій новий скрімо-проєкт Nekura з незмінним вокалістом Євгеном Тимчиком. 

The Nietzsche — одеський маткор гурт, що дебютував у 2013 році. Його утворили учасники таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. У дискографії колективу кілька мініальбомів, а ще команда відома численними яскравими кліпами. 

The Nietzsche у мережі:

https://www.instagram.com/thenietzscheband/
https://thenietzsche.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCAOD0DwVK8gBJQuwzKhpcZw