Hempcrete дебютували з ЕР

На початку вересня хардкор-панк гурт Hempcrete презентував свій перший мініальбом "High Beyond Recognition". Музиканти написали його ще до повномасштабної війни в Україні.

Цей мініальбом, як і творчість Hempcrete загалом, постав із спільної праці ексучасників Dan Stark, де вокалістом став Uzvarr, а другим гітаристом покликали музиканта Романа.

Хоча ця музика була написана до війни, музиканти знайшли сили записати її лише під час неї. У записі брали участь лише двоє – ударник Сашко й Uzvarr.

Центральною ідеєю цієї формації виконавці одразу визначили певну гумористичність, отож саме її демонструє їхній перший реліз.

"Серйозні тексти про війну й усе інше в нас були в інших гуртах, а тут для нас хаб несамовитості й відриву від реальності, бо реальність у нас далеко не комедійна. Наші тексти в стилі чорного гумору, але часто з якимось серйознішим підтекстом, котрий не завжди легко зчитується", – Uzvarr каже Неформату.

Зокрема серед тем пісень є висміювання марнославних і лицемірних музикантів, як-то в пісні "Mustache", натхненній "вусами одного з таких"; ненависть до крадіїв і нечесних людей із грошима, як-от у "From the Grave Revenge Comes":

"Я думаю більшість із нас відчуває, що цю систему зла нереально побороти, тому я фантазую, як із того світу сюди приходить якась істота, котра усіх валить і їй нічого не можуть зробити", тощо.

Незабаром праведні гнів і сміх музикантів можна буде почути наживо на ESKADRON FEST 2023, що проходитиме у Львові 28 й 29 жовтня.

Hempcrete – хардкор-панк гурт, який заснували ексучасники проєкту Dan Stark у 2021 році, в Чернігові. Метою своєї творчості музиканти називають відхід від реальності й утілення ідей в оболонці чорного гумору. Наразі в дискографії виконавців дебютний ЕР.

Hempcrete у мережі:

https://www.instagram.com/hempcreteband/

Фото обкладинки – надав виконавець