Mykola Jack видає перший сольний альбом. Прем'єра на Неформаті

Сьогодні виконавець Mykola Jack дебютував із построковим мініальбомом "Covey". Реліз відбувся на лейблі Neformat Family.

Микола, який грає на гітарі в гуртах Zoanthropy і White Ward, віддавна розмірковував про власний проєкт. І саме зараз, коли активна діяльність двох згаданих колективів призупинилася, настав сприятливий час завершити свої сольні напрацювання. Вони і склали основу інструментального "Covey".

"Ідею видати власний матеріал я виношував давно. З'явилася вона ще до того, як я почав грати в Zoanthropy", – каже Микола в пресрелізі.

Оскільки музикантові цікавий процес створення музики, усю роботу над ЕР він проробив самостійно, від ідеї до втілення.

Слухайте також на інших стримінгах

Музика, назва й атмосфера мініальбому відсилають до конкретного дня з життя виконавця.

"Натхненням для написання цих треків була довга прогулянка вздовж осіннього моря з другом бьордвочером в Одесі, у 2020 році. Під враженням від імпровізованої лекції про птахів на фоні холодного непривітного узбережжя, я сів накидувати одна за другою музичні замальовки вже вдома, в Києві", – додає Микола.

На обкладинку мініальбому музикант помістив власні фото острова Джарилгач, які зробив на плівку. Дизайн обкладинки виконав Юрій Казарян, колега музиканта з гурту White Ward. Сам острів нині зайняли окупаційні війська. 

Mykola Jack у мережі:

https://www.facebook.com/mykola.jack
https://www.instagram.com/mykola_jack/

Фото обкладинки – надав виконавець