Bob Croma й LASTA разом написали альбом

Днями реп-виконавці Bob Croma й LASTA випустили спільний альбом "ВІТЕР".

Ідея щодо такої колаборації належить Bob Croma. Він знайомий із LASTA і його творчістю вже давно, до того ж вони вже мають спільний фіт.

"Після того, як я записав [альбом] "Стріха", відпочивав певний час. Але невдовзі в мене з'явилися нові ідеї, назбиралися свіжі рими й семпли. Паралельно Ласта запустив у мережу пару нових альбомів, які мені залетіли і по звуку, і по стилю. І я запропонував йому співпрацю", – ділиться Bob із Неформатом.

Виконавці працювали над цим альбомом на відстані. Вони одразу домовилися розділити обов’язки, тож LASTA писав біти, а Bob Croma – тексти.

Знаком цього альбому став вітер, звідки відповідна назва. На це було кілька причин:

"Назву запропонував Ласта і мені зайшло. По-перше, майже у всіх треках згадується вітер як якийсь персонаж, тому що я з тих країв, де він постійний гість [ред. – мова про Полтавщину]. По-друге, це такий символ творчих особистостей, типу, "ганяти вітер", – додає Bob Croma.

Також, за його словами, альбом оповідує про провінцію й про одноповерховий вимір. Тематично в ньому закладений натяк на те, що "в кожного під самісіньким носом", але залишається непоміченим.

Раніше ми писали про альбом LASTA "Соняшник".

Bob Croma в мережі:

https://www.instagram.com/croma_pocam/

LASTA в мережі:

https://www.instagram.com/lastosov/