Pero і Shirkach спільно написали трек

Днями дует хіп-хоп виконавців Pero і Shirkach видав сингл "Generator". Він вийшов на лейблі Kickit Records.

Виконавці певний час знайомі, тож ідея співпраці в них виникла під час чергової зустрічі.

"Я знаю Ширкача як гарного продюсера – крутий чувак, бітмейкер і просто майстер своєї справи. У нас один погляд на хіп-хоп-культуру, на музику й те, як ми її робимо. Але все рівно в нього своя унікальність, свій стиль", – розповідає Pero Неформату.

Коли Shirkach дав Pero послухати свою нещодавню аудіороботу, той одразу побачив у ній свій куплет. Виконавці тоді ж записали демоверсію, дещо вдосконалили її і згодом фінальна версія треку була готова.

"Ми вирішили зробити трек про те, що ми вийшли на сцену в еру максимальної кількості комерційного репу, в еру хіп-хопу, який віддає попсою, і люди відчувають голод до справжнього стафу", – додає Pero.

За словами артиста, це явище напряму пов’язане з великою кількістю виконавців-новачків, які докладають замало зусиль на цьому поприщі.

"[Вони] масово видають дешевий пластмасовий матеріал із присмаком шароварщини і стараються заробити на цьому. Дуже багато хто почав свій шлях саме так, бо це сильна емоція, відповідна енергетика для творчості, але прошу, залиште робити хорошу музику професіоналам. Це не є погано лише в плані кількості нових артистів. Водночас, думаю, багато біт-продюсерів сьогодні навіть не стараються, бо "точно зайде" і не треба пробувати щось нове. І, як на мене, вони [обманюють] народ, ви знаєте, про що я".

У своїй творчості артисти виступають за максимальну природність й розслабленість у жанрі.

"Ми за те, щоб сприйняття репів було комфортним, ненапряжним, щоб люди не заганялись щодо того, хто крутіший, і все сприймалось із задоволенням. Неважливо чи артист відомий, важливо як він звучить. Плювати на славу, в нашому ділі вона не має ніякого значення, зміст набагато важливіший, допомагає людям сфокусуватись на сенсі".

Оскільки виконавці легко й продуктивно співпрацюють, вони вирішили не зупинятися. Наразі на етапі підготовки в них знаходяться ще кілька демозаписів, і взагалі Pero обіцяє "цікавий рік".

Pero в мережі:

https://www.instagram.com/peroculturecrew/

Shirkach у мережі:

https://www.instagram.com/shirkach/

Фото обкладинки – надали виконавці