Zwyntar видали новий сингл

Нещодавно дарк-кантрі гурт Zwyntar випустив новий сингл "Білим Снігом". Той відсилається до маловідомої української народної пісні.

Цю композицію написав вокаліст та гітарист гурту Дівуар кілька років тому. Її демоверсія раніше увійшла до компіляції "Dniprovia", що виходила минулого року. Згодом музиканти вирішили допрацювати над нею й видати окремо.

"Одного разу я дізнався про маловідому українську народну пісню, в якій розповідається, як дві сестри вбивають чоловіка взимку. Послухати пісню або навіть знайти її повний текст тоді не вдалося. Але сюжет мене дуже вразив, тож я написав свій варіант подій. У Zwyntar ми не вперше і не востаннє працюємо з жанром murder ballads, і ця пісня чудово вписалася. "Білим Снігом" для нас – пісня про злочин, справедливість і помсту", – розповідає Дівуар Неформату.

Робота над композицією тривала недовго. Частина її проходила на Chess Studio, студії Ярослава Степанкова, який записував і зводив останні треки музикантів.

 

Наразі в найближчих планах колективу тур Україною – він почнеться наприкінці березня й охопить сім міст: Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Вінниця, Дніпро, Київ. Кошти з концертів Zwyntar перерахують на потреби ЗСУ.

"Окрім цього, сподіваємося скоро закінчити роботу над альбомом, до якого ввійдуть усі сингли, що вже вийшли, а також нові пісні – деякі ми ще не виконували наживо".

Zwyntar – київський дарк-кантрі гурт, створений у 2014 році. Він є одним із перших представників жанру в Україні, при чому у своїй творчості музиканти поєднують традиційні західні образи цього напряму з українськомовною лірикою. Їхня дискографія нараховує один ЕР, один повноформатний альбом та низку синглів.

Zwyntar у мережі:

http://zwyntar.com/
https://www.instagram.com/zwyntar/
https://www.facebook.com/zwyntar/
https://twitter.com/zwyntar

Фото обкладинки – Facebook виконавців