Село Близнюків видає новий сингл

Нещодавно інді-рок проєкт Село Близнюків видав подвійний сингл "Повінь". Реліз вийшов на лейблі electricity.

Обидві пісні, що увійшли до цього релізу, Ігор, засновник та єдиний учасник проєкту, написав спонтанно.

"Повінь" – це просто інструментальна імпровізація, яку я після запису змонтував та сформував структурне аранжування. Я не часто так роблю, але слова були написані вже на музику. Зазвичай я пишу слова та музику одночасно. Щодо "Злий світ", я подумав про те, що треба записати бі-сайд до синглу для розмаїття. Мені завжди приємно, коли на лід-сінглах моїх улюблених гуртів є додаткові композиції. В той момент вдома якраз виключили світло. Взяв гітару, написав пісню хвилин за двадцять, записав демо на телефон. За декілька днів переписав вже оригінальну версію на обладнанні", – розповідає Ігор Неформату.

Вся робота над синглом тривала близько двох тижнів й проходила вдома у музиканта, де він облаштував собі студію. Взагалі, над усією музикою цього проєкту від початку й до кінця Ігор працює самостійно, хоча планує запрошувати до роботи й інших музикантів. Так, наприклад, на композиції "Без слів" його друг зіграв партію на фортепіано.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

За словами Ігоря, композиції переважно є його внутрішньою рефлексією, в них передані його стани в різні періоди життя.

"В мене є багато цікавого та, як мені здається, сильнішого матеріалу, але я вирішив берегти його для пропрацьованого, масштабнішого релізу. А сингл "Повінь" випустив як перший тестовий реліз на лейблі електрісіті, щоб подивитись, яка взагалі буде на нього реакція перед тим, як вже більш-менш сформовану аудиторію знайомити із матеріалом, до запису якого я хочу підійти організовано та відповідально".

Наразі виконавець готує до виходу два альбоми – змішано-електронний та суто гітарний, де жодних синтезованих звуків не буде. Обидва релізи очікуються у весняно-літній період.

Село Близнюків – сольний інді-проєкт харківського музиканта Ігоря, який він заснував у 2021 році, в Києві, але концепцію для нього він сформував лише роком пізніше. На ньому він продовжує свої ідеї після того, як розформував проєкт "правила поведения с пьяным мужем", шукає нові мову та інструменти у творчості. Наразі в дискографії формації чотири сингли.

Село Близнюків:

https://www.instagram.com/selo_bliznukiv/

Фото обкладинки – надав виконавець