Three Eyes of the Void повернулися із новим синглом

Днями постблек-метал гурт Three Eyes of the Void видав свій новий сингл "Against The One".

Цього року й у новому складі гурт виходить із майже п’ятирічної паузи із композицією, написаною ще у 2018 році.

"На той момент я був незадоволений його [синглу] звуком, концепцією, та мав нестабільність у місці проживання, щоб приділити йому повну увагу і планувати виступи наживо. В такому стані був вимушений покласти запис "на полицю" і чекати кращого часу для цього проєкту. У 2021 році я переїхав до Польші зі Штатів і вирішив знайти тут місцевих музикантів, з котрими можна було б перезапустити цей проєкт і розпочати активну діяльність", – розповідає Дмитро Квашнін, вокаліст та гітарист гурту, Неформату.

На цьому синглі, написаному ще за життя Дмитра в Україні, звучить оригінальний склад гурту, який, однак, був непостійним. Трек "Against The One" увійде до майбутнього альбому оновленого колективу, але в іншому звучанні.

Слухайте реліз на стримінгах: Spotify

Тематично цей сингл торкається "трагедії смерті Бога" та наслідків цієї події у 19-21 сторіччях.

Зараз Three Eyes of the Void планують надолужити згаяне й регулярно випускати музику, а їхній наступний альбом вийде вже цього року. 

"Планів багато, так як за роки мовчання була написана купа матеріалу, котрий ми готові будемо видавати щороку в новому складі".

Актуальний склад гурту:

  • Arkadiusz Niziołek – ударні
  • Дмитро Квашнін – вокал, гітара
  • Jakub Milszewski – бас
  • Marcin Urban – гітара

Three Eyes of the Void – київський блек-метал/постблек гурт, який заснував Дмитро Квашнін у 2014 році, тоді ще як студійний сольний проєкт. В дискографії колективу наразі один ЕР "Three Eyes of the Void" (2017), про який можна прочитати тут, та сингл. Віднедавна гурт набув постійного українсько-польского складу учасників й готує до виходу новий альбом. 

Three Eyes of the Void в мережі:

https://www.threeeyesofthevoid.com
https://www.facebook.com/teovband
https://www.instagram.com/threeeyesofthevoid

Фото обкладинки – надали музиканти