Night Sounds ділиться стилізованим альбомом

Нещодавно електронний проєкт Night Sounds оприлюднив свій новий альбом "Lost B-Movie". Його музика передає дух фантастичного та горор кіно 80-90х років.

Композиції для цього альбому Олексій Нікітченко, автор музики проєкту, писав у різні роки й з великими перервами.

"Декілька композицій були повністю написані в цьому році, три були написані в 2012 році, а ще в альбомі є композиції аж 2004 року, але тоді вони зовсім не мали гітарної лінії. Я їх переаранжував та додав гітару, бо по духу вони належали цьому альбому", – розповідає Олексій Неформату.

Загалом на увесь процес підготовки релізу пішло два місяці, за які виконавець перебирав архіви, робив нові аранжування, записував гітари та писав нові композиції. Вся робота над альбомом відбувалася в домашній студії музиканта Squeezed Cat Studio.

Назва альбому відсилає до світу кінематографу й відображає головний задум цього доробку.

"Назва [альбому] перекладається як "Загублений фільм категорії Б". Це й об'єднує усі композиції – це типу саундтрек до якогось фільму фантастики/жахів, який десь припадає пилом на полиці кіноархіву. Я люблю фантастику та жахи 80-90х років і там була подібна музика, особливо в усіляких зомбі-горорах типу "Повернення живих мерців", "Зомбі" та інших. Можна слухати цей альбом та уявляти, що дивишся якийсь фільм".

Зараз Олексій має деякі труднощі із написанням лірики для двох своїх інших проєктів – Nightchild та Sociophobia, тому він створив Night Sounds й поринув в роботу над інструментальною музикою. Тепер Олексій пише матеріал для наступного релізу Night Sounds.

Night Sounds – сольний електронно-гітарний проєкт Олексія Нікітченка, учасника Nightchild та Sociophobia, в якому він пише та випускає інструментальні композиції в стилі 80-90х.

Фото обкладинки – Facebook виконавця