Grandma'pick повернулися з новим кліпом та новою вокалісткою

Рівненський альтрок гурт презентував відео до пісні "Stay.Run.Fight" з новою вокалісткою Анною. 

Це не перша зміна вокалістки у гурті. Так, музиканти встигли записати в першому складі з першою вокалісткою Олександрою Кремінською два сингли — "Hurricane" і "Tremor". Згодом, однак, серед учасників виникли непорозуміння, й Олександра покинула гурт. Її замінила Тетяна Батейко і вже з нею команда записала перший мініальбом "Never Be Without Friends". Але у грудні минулого року шляхи гурту і Тетяни розійшлися, а хлопці продовжили роботу з Анною Гадомич. Сама дівчина родом із Миколаєва, а ще була учасницею проєкту "Голос країни 11". 

"Нова вокалістка на новий альбом — це наша фішка, думаємо наша аудиторія вже звикла до такого", — жартують учасники гурту. 

Вони також додають, що працюють з Анею вже рік і встигли створили трохи нових пісень.

 

"Час дуже швидко спливає і по дорозі змінює абсолютно все. Ти можеш абстрагуватись, чи підлаштовуватись, чи все ж боротись. Ми вибрали боротись", — так описують ідею пісні ударник Діма Драм та басист Саша Матвєєв.

Роботу доповнює яскраве відео, що загалом характерно для цього гурту. Працювали над ним традиційно Yuzhane продакшн. 

"Ми настільки вірили у хороше, що 23 лютого 2022 дофарбовували стіни. Наш гітарист Артем Куралов мав прилетіти з Німеччини 25-го відразу на зйомки, та не склалось. Потім з цієї локації зробили гуманітарний склад, тому в травні ми відновлювали зелену кімнату майже з нуля. Режисером і генератором гарних ідей є наш басист Саша Матвєєв. Локу будували всією доступною тоді командою. Було дуже весело та цікаво", — розповідають музиканти. 

Діма та Саша кажуть, що війна додала їхній команді мотивації:

"Ми почали роботу над абсолютно новими піснями і не збираємось зупинятись. Живемо — боремось."

Зараз у Grandma’pick вже готовий наступний трек з Анею, але дата його релізу поки невизначена.

Почути команду наживо можна буде в цю суботу, 5 листопада, на благодійному концерті в Рівному, де разом з Брем Стокер, Енджі Крейдою та хлопцями з Farinhate вони збиратимуть кошти на авто для військових.

Grandma’pick — україно-німецький альтрок гурт, що був створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом, кілька синглів та чимало кліпів. Актуальний склад:

  • Анна Гадомич — вокал
  • Артем Куралов — гітара
  • Діма Драм — ударні
  • Саша Матвєєв — бас-гітара

Grandma’pick у мережі:

https://youtube.com/channel/UCxBCDv3WuBj6lptDXC4cDQA
https://www.facebook.com/GrandmaPickOfficial
https://www.instagram.com/grandmapickband/
https://grandmapick.bandcamp.com/