TOTAL-EMPTY видали сингл вдячності захисникам

Вчора альтернативний гурт TOTAL-EMPTY оприлюднив свій новий сингл "ВОЛЯ". Він присвячений героям і героїням, які боронять українську свободу.

Демоверсія цієї композиції з’явилася ще кілька років тому, але музиканти все ніяк не могли її довести до пуття, відчували, що в ній чогось не вистачає аж поки не почалася війна – тоді пісня набула нового сенсу.

"Ця пісня – про рішучість, сміливість і відданість. Це – переосмислення фрази "Герої не вмирають", а ще – данина пам’яті кожному й кожній, хто поклав своє життя за свободу України", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Загалом, на думку виконавців, вони надали своєму синглу незвичної атмосфери, яка вирізняє його серед інших.

"Стилістично вона також продовжує новий напрям звучання команди: построкова мелодійність, атмосферний вокал, чіл-біти, складне аранжування та інді-вайби. Причому в цьому конкретному випадку вокал не є центральним елементом треку, а радше одним із інструментів аранжування".

Окрім цього в синглі наявні алюзії до "Лісової пісні" Лесі Українки та до пісні "Біля тополі" гурту Еней (Enej).

Варто додати, що це останній сингл із майбутнього альбому гурту, який має вийти незабаром. Всі гроші з продажів своєї бібліотеки TOTAL-EMPTY перенаправляють на допомогу українській армії.

TOTAL-EMPTY – інді/альтернативний рок-гурт, який заснували троє артистів у 2012 році, в Одесі. Своєю головною особливістю музиканти називають поєднання різноманітних стилів, жанрів і підходів до створення музики. В їхній дискографії наразі один повноформатник, два ЕР та низка синглів.

Учасники:

  • Влад – гітара, вокал
  • Стас Ціховський – ритміка
  • Руслана Кручек – лірика

TOTAL-EMPTY в мережі:

https://www.instagram.com/totalemptyband/
https://total-empty.ampl.ink/volia

Фото обкладинки – надали виконавці