Gamardah Fungus випустили альбом метаморфоз

Сьогодні вийшов електроакустичний альбом дуету Gamardah Fungus під назвою "Metamorphosis".

За словами виконавців, цю роботу вони вважають найбільш напруженою, емоційною та символічною.

"Цей запис в певному сенсі став символічним і пророчим. Під час роботи в студії музика ніби сама вела за собою і віщувала настрої і думки, які будуть притаманні музикантам впродовж важкого року. Тому альбом війшов мінливим, різким, рваним і навіть нервовим", – йдеться в пресрелізі дуету.

Загалом альбом присвячений темі змін – особистісному перевтіленню, переродженню всередині себе так само, як і всередині соціуму. Натхненням для нього слугували деякі твори Хайдеггера, Сартра, Камю та Кафки, а також філософія Дао та Дзен.

Над альбомом музиканти працювали на власній студії впродовж двох довоєнних місяців та мали видати його ще у березні, але їхні плани були порушені з очевидних причин.

"Ми зазвичай разом сідаємо і пишемо. Іноді потім щось доробляємо вдома і обмінюємося думками та матеріалами по інтернету, але загалом разом", – ділиться Ігор Ялівець, учасник формації, із Неформатом.

Під час запису виконавці використовували гітари, гранулярні та модульні синтезатори.

Обкладинку для альбому виконала київська художниця Ave Libertatemaveamor.

Gamardah Fungus – дніпровський експериментальний проєкт, який сформували саунд-дизайнер Ігор Ялівець та гітарист Сергій Ягода у 2009 році. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та низку творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо.

Gamardah Fungus в мережі:

https://instagram.com/gamardahfungus
https://www.facebook.com/GamardahFungus
https://soundcloud.com/gamardahfungus

Фото обкладинки – надали виконавці