Love’n’Joy видали очікуваний альбом

Минулого тижня інді-рокери Love’n’Joy випустили свій анонсований повноформатник "Half Home". Він вийшов у цифровій версії, а також на касетах і дисках за підтримки лейбла Robustfellow

Як ми вже писали раніше, назва альбому та його тематика частково пов’язані із втратою Криму, звідки походять двоє із трьох учасників гурту.

Запис альбому музиканти завершили ще 21 лютого, на київській студії Crimy Records.

"Обрана назва "Half Home" виявилась своєрідним пророцтвом. Стан невизначеності та ізоляції від дому зараз актуальний як для українців, які були змушені покинути свої домівки внаслідок російської агресії, так і для мільйонів людей на землі, які зазнали подібного трагічного досвіду", – кажуть музиканти в пресрелізі.

На думку самих виконавців, завдяки непередбачуваності розвитку композицій, кожна із них сяє по-своєму, по-своєму вирізняється.

"Очікується, що химерні мелодії, на пару з tribal-перкусією, розіллються широтами українських степів та Кримських гір, коли альбом нарешті вийде у світ", – зазначали музиканти раніше.

Цим альбомом гурт нагадує, що життя триває, і без надії та оптимізму не можна пройти навіть найскладніші його сторінки.

Love'n'Joy – рок-тріо з Києва, активне з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а у новому складі музиканти виступають з 2015-го. Протягом декількох років хлопці записали низку синглів, найкращі з яких увійшли до "Singles Collection".

Love’n’Joy у мережі:

https://ffm.to/lovenjoy_half_home
https://www.facebook.com/lovenjoyband
https://www.instagram.com/lovenjoyband/

Фото обкладинки – надали виконавці