GOOMA оприлюднили невиданий сингл

Нещодавно гранж-гурт GOOMA випустив сингл "Чікаго", записаний півроку тому.

Лірика пісні просякнута почуттями людей, яких роз'єднала велика географічна відстань.

"Так збіглося, що текст деякою мірою перетинається з темою розлуки людей через війну, хоча писалась пісня задовго до неї. Тема розлуки завжди болюча. Мабуть, не випадково так склалися обставини, що реліз пісні відбувся саме зараз", – розповідає Олег, вокаліст гурту, Неформату.

Музиканти записали цей трек на своїй репетиційній базі, використавши мінімум апаратури. Та робити зведення самостійно не ризикнули – надіслали пісню київському звукорежисеру, який довів все до пуття.

Обкладинку для синглу виконав товариш виконавців Нікіта Дмитренко, який також робив обкладинку для першого альбому GOOMA.

"Я скинув йому ще не повністю готову пісню, він її послухав і намалював цю обкладинку. Нам вона сподобалась, та й вона символічна – відстань, авто, Чікаго))) Думаю, що за обкладинками для наступних пісень звернусь теж до нього".

Наразі музиканти продовжують роботу над новим матеріалом, що, вірогідно, побачить світ вже цього літа. Всі етапи роботи над ним вони планують подолати цього разу самостійно.

"На жаль, так часто, як раніше, ми не збираємося, але режим онлайн допомагає… Ми вже накопичили матеріал для двох нових релізів […] але все залежить від того, як швидко ми знайдемо звучання, близьке нашим настроям".

GOOMA – рок-гурт з Білої Церкви, що грає суміш багатьох стилів, в основі яких гранж. В дискографії колективу вже є однойменний альбом та низка синглів.

GOOMA в мережі:

https://www.facebook.com/goomaband
https://www.instagram.com/goomaband

Фото обкладинки – Instagram гурту