ДЭПО видав свій перший мініальбом

Сьогодні пост-панк проєкт ДЭПО випустив мініальбом "Простой", написаний іще до війни.

Як відомо, колектив, який раніше існував під іменем Small Depo, зупинив свою діяльність в тому вигляді. Тож Максим Іщенк змінив назву проєкту й тепер творить разом із Владиславом Жильцовим як ДЭПО.

"Зараз важко говорити про музику, але це один із інструментів, який ми можемо використати для підтримки нашої країни. Для мене це сакральний реліз, який створювався до та під час пандемії. Шлях до фінального варіанту був дуже довгим", – ділиться Максим в пресрелізі.

Спродюсував мініальбом Владислав Жильцов, над звуком також працював Drizzit Sound.

"Ми шукали простоту, яка буде вишуканою в подачі, звучанні, ліриці. В цьому релізі брали участь наші талановиті друзі, пісні з якими народилися дуже органічно, з особливим гедонізмом і в особливих умовах."

Серед друзів до створення альбому доклали руку репер Ницо Потворно та виконавиця INGRET.

"Трек "Вместе" був написаний задовго до війни, і це одна з моїх найулюбленіших музичних картин. Коли Макс прочитав мені текст, я настільки пройнялася, ніби сама його написала. Я відразу уявила цю історію в картинках, а мелодія до слів народилася просто блискавично, – ділиться INGRET, – коли я слухаю цю пісню зараз, під час війни, вона розкривається зовсім інакше та наче написана наперед, призначена саме для цього періоду. Я вкотре переконуюсь, що всьому свій час і все на своїх місцях."

Наразі музиканти активно задіяні у різноманітній допомозі всім, кого зачепила війна – збирають кошти на гуманітарні, культурні та військові потреби. Окрім того, вони створили музичне об’єднання, до якого входять Constantine та Тонка, – Music. Support. Freedom.

"Ми влаштовуємо концерти у містах Європи та передаємо виручені кошти у волонтерський центр Masterskaya. Наші голоси, наша музика, наше кохання творять добро, і це дуже надихає."

Ба більше, гроші за весь проданий мерч ДЭПО будуть перераховані ЗСУ. 

ДЭПО – проєкт Максима Іщенко, колишнього фронтмена гурту Small Depo, який співпрацює з різними музикантами в рамках своєї творчості. У дискографії проєкту сингли та мініальбом "Простой" (2022).

ДЭПО в мережі:

https://www.instagram.com/smalldepo
https://smalldepo.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/smalldepo

Фото обкладинки – надали виконавці