Otel' просить допомоги з оплатою комуналки

Київський клуб просить допомоги з оплатою комунальних послуг, борги по яких накопичилися через війну та неможливість провадити звичну діяльність. 

"З самого початку спротиву в приміщеннях Otel' волонтери почали виготовляти Коктейлі Молотова для оборони міста Києва в боротьбі з загарбниками. Приймаючи в перервах журналістів з іноземних видань, Otel' не зупинив свою діяльність у цій боротьбі, додавши до цього використанні всієї наявної площі та потужностей для забезпечення волонтерських потреб, організації та підтриманні складу, забезпечення функціонування розвантаження та завантаження продуктів та предметів для потреб волонтерського руху, територіальної оборони тощо", - йдеться у зверненні клубу.

За цей час у закладу накопичилися борги по комунальних платежах, адже жодні івенти там не відбувалися. Аби вижити Otel' змушений просити про допомогу. Підтримати заклад можна напряму за реквізитами, або ж придбавши квиток на майбутні події. Спільно з білетним оператором OTTRY клуб запустив продаж лімітованої серії квитків, за якими можна буде потрапити на будь-який захід, що відбудеться у майбутньому. 

Для допомоги: 

https://linktr.ee/otelkyiv

Приватбанк 4149609005221512
Монобанк 5375411500228965
Paypal fogplayer@gmail.com