Шпиталь Рекордс підтримає музикантів-захисників фінансово

Тернопільський лейбл Шпиталь Рекордс відкрив фонд "MUSICIANS DEFEND UKRAINE" для грошових пожертв музикантам, які тимчасово відклали стилос й взяли до рук стилет, аби захищати Україну.

"З початку війни українське суспільство максимально мобілізувалось, і наше коло спілкування в тому числі. Створення фонду в цьому випадку – лише одна з ідей, яку ми втілили для пришвидшення перемоги України", – каже Лесик Омодада, власник лейблу, Неформату.

Як йдеться в описі ініціативи, багато українських музикантів стали волонтерами чи пішли в лави територіальної оборони, тож їм щодня необхідні їжа, ліки, предмети захисту та забезпечення інших гуманітарних потреб.

Команда, до якої входять Лесик Омодада (Шпиталь Рекордс, Tik Tu, Omodada Gee), Анна Євстігнєєва і Антон Пушкар (Love‘n’Joy, Crimy Records), Юрій Базака і Катерина Войчук (Kontrabass promo), має тривалу історію співпраці над різними проєктами, і зараз вони так само вирішили не зупинятися.

"Надходження потроху з'являються і в нас вже є перші запити, які ми маємо закрити в ці дні. Кошти підуть музикантам із тероборони Харкова, Дніпра та в напрямку Маріуполя."

Більше інформації про фонд можна прочитати тут. А слідкувати за процесами виявлення потреб та розподілу коштів можна на сторінках соцмереж лейблу.

Шпиталь Рекордс в мережі:

https://www.facebook.com/shpytalrecords