Збірка українського рокабілі вийде на британському Diablo Records

Британський лейбл Diablo Records випустить унікальну колекцію записів українського рокабілі "Ukrainian Stomp" на вінілі вже в середині цього року. Платівки вийдуть у кольорах українського прапора – блакитному та жовтому. 

На платівці будуть як нові записи активних та неактивних нині гуртів, так і старі.

"Якось я 8 місяців подорожував різними містами та країнами, грав з різними гуртами, музикантами, записував відео для YouTube й так дістався України. Тут я побачив виступи багатьох гуртів, про які я ніколи не чув. Тож в мене виникла ідея зібрати їх усіх на альбомі-компіляції, щоб решта світу теж могла почути, які чудові колективи грають в Україні", – розповів Філіп Дойлі, власник лейбла, Неформату.

За час перебування в Україні Філіп записав кавер на пісню "Funnel of Love" з Алісою Панченко та ще кілька відео для свого каналу на YouTube.

 

Компіляція поєднуватиме серф, сайкобілі, рокабілі та трохи гаражного року – жанри, на яких і спеціалізується британський лейбл. Зокрема серед учасників альбому будуть такі гурти як Amphibian ManThe Hypnotunez, Pest Control, The Troubled, Waikiki Makaki, RVBHellfire Sox та інші.

"Альбом також можна вважати поєднанням старого і нового, де всі гурти були раді надати чи зробити свій запис", – додає Філіп.

Зараз платівки вже на етапі заводського виробництва, після чого відбудеться їхнє оформлення й інші приготування. Очікувати на них варто в середині року.

Diablo Records у мережі:

https://www.facebook.com/diablorecordsofficial

Фото обкладинки – Facebook лейблу