The Troubled презентували роад-муві

Київський psychobilly гурт випустив відео про власний мінітур Україною.

"До початку коронавірусної епопеї ми з друзями встигли з’їздити з у мінітур трьома містами України. Тоді, у лютому, усвідомлення серйозності ситуації ще не було. Закриття приїжджих українців у Нових Санжарах сприймалося як черговий глюк нашої реальності, загального локдауну на горизонті взагалі не було, у нас були райдужні перспективи крутих закордонних виступів на осінь.

Через епідемію все змінилося. Незабутній полтавський клуб/репетиційка Tesla Records де ми грали, закрився, закордонні поїздки скасовані, особисті трабли зачіпили кожного. Але ми намагаємося ловити позитивну хвилю й хочемо цим фільмом трохи відвернути людей від буденності і згадати час, коли все було норм", — йдеться у повідомленні гурту.

Нагадуємо, останній на сьогодні реліз The Troubled, кавер на Creedence Clearwater Revival — "Ramble Tamble" вийшов торік. Також за посиланням ви можете ознайомитися з рецензією на дебютний альбом гурту "Spacing Away".Окрім того на сайті є матеріал про контрабасиста гурту та ілюстратора Антона Шкіпера.

Також The Troubled фігурують у матеріалі про 10 знакових українських сайкобіллі та рокабіллі гуртів.

The Troubled — київський сайкобілі гурт, заснований у 2014 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два ЕР та низку синглів.

The Troubled у мережі:

https://thetroubledpsycho.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/
https://www.youtube.com/channel/UCWf8oKxE-ns-NuUuUhgdAdw
https://soundcloud.com/user-767588113