I-Human презентували збірку композицій вільного натхнення

Неокласичний проєкт I-Human видав "зв’язку" треків "Modern Classical Bundle Pt. 2", об’єднаних лише підходом до створення.

Данило, співзасновник та вже єдиний композитор I-Human, створив увесь альбом вдома впродовж двох років, за допомогою віртуальних інструментів.

"Я давно хотів спробувати щось подібне, а завдяки альбому Ólafur Arnalds "Eulogy for Evolution" впевнився, що це може працювати та звучати цікаво. Укомплектувати все разом – фортепіано, ударні, електроніку – було в новинку, і я сподіваюсь, що у мене це більш-менш вийшло", – ділиться Данило із Неформатом.

Для завершення цієї збірки Данилові довелося опанувати мастеринг, через що на альбом пішло більше часу, ніж зазвичай.

Основною ідеєю релізу є відсторонення від будь-якого концепту, ідеї тощо – просто свобода в написанні музики:

"Тут я можу експериментувати, практикуватися у новому звуці. Також багато треків, які я пишу, робляться просто так, для себе, від натхнення. Шкода залишати їх "у столі", навіть якщо вони не підходять якомусь конкретному релізу. Тому я і вирішив робити такі бандли (ред. – bundle) час від часу."

Обкладинку для альбому намалювала близька подруга Данила та учасниця гурту Людмила Незнахіна, яка також малювала обкладинки й для минулих двох альбомів проєкту.

"Саме завдяки її таланту і нашому взаєморозумінню і виходить, на мій погляд, створювати ідеальну візуалізацію музики", - додає Данило.

Гурт уже запланував кілька альбомів, а зараз Данило завершує два давні ЕР в жанрі сучасної класики. Також гурт має намір надалі створювати анімаційні метри й супроводжувати їх звуком, що народиться внаслідок експериментів та поєднання нових жанрів.

I-Human – неокласичний проєкт із Маріуполя, який заснували музиканти Данило та Артур Бардаш у 2015 році. Спочатку товариші писали під цим ім’ям deathcore та progressive metalcore. Та згодом в учасників виникли розбіжності в поглядах на творчість, Артур пішов, а гурт перетворився на музично-анімаційний проєкт, де Данило займається музикою, а інші учасники, Люда, Діма і Паша, – художники, Теймур – аніматор.

I-Human у мережі:

https://www.facebook.com/I-Human-104641834681655
https://lnk.bio/I-Human

Фото обкладинки – надали виконавці