Янгол приходить: культовий альбом Ігоря Цимбровського перевидали за кордоном

Вчора відбулося перевидання відомого альбому "Прийди, янголе" ("Come, Angel") 1995 року композитора Ігоря Цимбровського – робота тепер доступна на CD, подвійному вінілі та касетах від лейбла Kontakt Audio.

"Так вийшло що видавці /лейбли з 2015 року самі шукають контактів зі мною для перевидання "Прийди, янголе". Я погодився лише на дві пропозиції поки що, і думаю, що це вдалий вибір, бо ці видавці проявляють велике зацікавлення, і з великою відповідальністю та навіть захопленням ставляться до самого видання, до оформлення, промоції. А це справді важливо для мене", – поділився Ігор із Неформатом.

Вперше альбом був виданий на касетах польського лейбла Koka Records у 1996 році, а після того, у 2016-му, на німецькому лейблі Offen Music вийшло кілька треків з альбому. Це спровокувало неабиякий інтерес закордонного слухача до музики Ігоря.

"Так склалося, що зацікавлення моєю музикою є у закордонної аудиторії, відповідно, самі лейбли теж є закордонними. Тож в Україну ці видання потрапляють лише через іноземні музичні платформи."

Але це перевидання також можна буде придбати через особисте звернення до Ігоря у Facebook.

В оформленні останнього видання були використані живописні та графічні роботи самого музиканта.

"Це є відображенням мого артистичного життя і певним ексклюзивом, як для мене самого, так і, можливо, для поціновувачів."

Сам музикант, стільки років потому, вважає цей альбом унікальним та неповторним, хоча і не має звички переслуховувати власну музику.

"Можна сказати, я був "змушений" повністю прослухати "Прийди, янголе" на студії під час його перетворення в актуальний цифровий формат, і отримав певну сатисфакцію. Я рідко прослуховую свої давні записи, хіба для роботи з реконструкції старого музичного матеріалу, якого в мене назбиралося чимало."

Ігор Цимбровський – львівський композитор, поет та архітектор, чия творчість отримала закордонне визнання. У 1995 був записаний єдиний альбом виконавця "Прийди, янголе", виданий на польскому лейблі Koka Records у 1996 році. Ігор виступав на різних українських фестивалях на кшталт Червоної Рути (1991), Чорної Ради, а також грав на Українських ночах у Гданську.

Ігор Цимбровський у мережі:

https://www.facebook.com/Tsymbovsky/
https://www.instagram.com/ihortsymbrovsky/

Фото обкладинки – Facebook виконавця