Lady Aphina випустили лайв зі свого місця натхнення

Кияни Lady Aphina записали та випустили живий виступ "Live at Maysternya Kosmosu", на якому вже можна почути дві треті їхнього майбутнього альбому.

Цей лайв візуально та концептуально продовжує вересневий кліп гурту до пісні "Райські сади".

"Три музичні твори про трансформацію митця, відчуття себе, людини, та свого місця, любові та буття. Пісні, що передають стан свідомого та несвідомого, що в процесі життєдіяльності дозволяє дихати, мріяти та любити", – діляться музиканти.

 

Розмови напочатку виступу – дійсність Майстерні Космосу, де відбувався запис і куди частенько навідується поліція. Тож фрагментом одного з численних діалогів з представниками виконавчої влади було вирішено почати запис.

"Під час різних зйомок подільські копи дуже часто безпідставно завалювались в майстерню, не надававши жодних причин своїх візитів, чим створювали великий дискомфорт, перешкоджали проведенню зйомок, створенню відео та аудіоконтенту", – поділився музикант Михайло із Неформатом.

Взагалі ідею зняти цей виступ музикантам підкинули друзі з Майстерні після зйомок кліпу на сингл "Райські Сади".

"У Майстерні Космосу перетинаються культурні діячі, митці, еко-активісти, фахівці креативної індустрії, музиканти, художники і просто гарні люди з питаннями у голові. Ми і самі проводили там багато часу, спілкуючись з тамтешніми людьми, що, до речі, дуже вплинуло на нас та нашу творчість. Після зйомок кліпу в нас лишилася купа штор, з яких ми створили простір – тому цим ми продовжили візуальний світ, що був створений у кліпі на "Райські Сади."

Окрім двох основних учасників колективу, на записі присутні гостьові музиканти – бас-гітарист Роман Гаркавенко (5 Vymir) та Ірина Білик на клавішах.

Наразі музиканти продовжують працювати над тими композиціями, що увійшли до лайву, й планують випустити їх та ще один трек в рамках майбутнього мініальбому вже навесні наступного року.

Lady Aphina – інді-рок гурт, який музиканти Михайло Опекан (гітара, вокал) та Назарій Захарків (ударні) заснували у березні 2021 року. Перший реліз гурту – сингл "Райські Сади" та кліп до нього. Весною 2022 року вийде перший мініальбом музикантів.

Lady Aphina в мережі:

Instagram: https://www.instagram.com/lady.aphina/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8w-zFpPT9jGKPQjkdPwykw

Фото обкладинки – надали виконавці