Спостерігач щоденного життя Postman випустив третій альбом

Сьогодні вийшов третій студійний альбом фолк-виконавця Костянтина Почтара "Змінилось багато. Змінилось нічого" в рамках його проєкту Postman.

Тут представлені вісім пісень українською мовою, що варіюються від фолку до легкої психоделії та тексти до яких Костянтин писав під емоцією від українських авангардистів 20-х років, бітників, німецької та аргентинської літератури 20 століття.

"Цей альбом – про виклики сучасного світу й постійну потребу змін із акцентом на локальному контексті. На цьому тлі описано безперервний пошук свого місця у світі через призму гуманістичних ідей. Кожна з історій має різний ступінь інтроспективності, але разом вони, у певний спосіб, вимальовують соціально-культурний зріз українського суспільства на межі 10-х і 20-х", – йдеться у пресрелізі Postman.

Музику записували та зводили у різних містах і країнах протягом 2021 року, за винятком пісні "1997", яку виконавець записав раніше. Перші 4 пісні альбому Костянтин зробив разом із Лесиком Омодадою у студії Шпиталь Рекордс в Тернополі. Лесик також грає у кожному із цих треків на ударних.

"Ми витратили по одному дню на кожен трек. Часом я мав готову пісню і навіть якісь аранжування, але у випадку з "Днем велосипеда" ми придумали все на місці, композиція навіть не мала слів. Досвід співпраці з Лесиком – це одна з найцікавіших творчих колаборацій у моєму житті – ділиться Костянтин.

Композиції "Кумири" і "Антарктида" артист записував вдома, коли ще жив в Берліні, а останні дві пісні – на студії Lipky Zvukozapys. Їх зводив Вадік Лазарєв, який також записав рояль для "Антарктиди", яка, до речі, є спільним проєктом Костянтина з українськими полярниками зі станції "Академік Вернадський".

 

Postman – проєкт київського музиканта-мультиінструменталіста Костянтина Почтара, який випускає музику в жанрі "міського фолку". Postman виступав в 11 європейських країнах, ділив сцену з Warhaus, Seafret та Flunk, був учасником фестивалів та шоукейсів в Україні (Zaxidfest, Hedonism), Польщі (Spring Break, Opole Songwriters Festival, Ars Cameralis) та Угорщині (Bush). Лише у 2021 році музикант зіграв близько 50 концертів у Польщі, Німеччині та Чехії.

Postman у мережі:

Spotify: http://spoti.fi/2xlDlF4
Apple Music: http://apple.co/31mxNHg
Deezer: http://bit.ly/3rv8QrI
Instagram: https://www.instagram.com/kostjapochtar
Facebook: https://www.facebook.com/postmansings
Youtube: https://www.youtube.com/postmanshines 

Фото обкладинки – надав виконавець