Хардкор у дусі 90-х від Rage Age. Прем'єра на Неформаті

Новий чернігівський хардкор-гурт представляє дебютний мініальбом "Зграя". 

Rage Age – це чернігівський хардкор гурт, що зібрався на початку 2021 року, аби слухачі "люто танцювали на концертах". Його заснував Макс Чейз, вокаліст інших ветеранів чернігівської сцени Destroy My Hope, бас-гітарист Володимир (Destroy My Hope, Prozza, Bad Choice, Luckyhard) і ударник Андрій (Destroy My Hope). 

Репетиції новоствореної команди почалися в лютому цього року, а вже в липні хлопці вирішували, які треки ввійдуть в їхній дебютний ЕР. Мініальбом вони записували протягом серпня-вересня в Чернігові, на студії HiGain Records. Зведення зайняло трошки більше часу, ніж планувалося, через технічні проблеми, а мастеринг виконав Роман Реп'ях.

За словами музикантів, мініальбом "Зграя" розповідає про сучасні проблеми й ціну людського життя, а кожна пісня – це реакція на побачене або особистий досвід.

"Хороша спроба реконструкції звуку нью-йорк хардкору 90-х, того, що можна було побачити у MTV Headbanger's Ball, а саме Madball, Biohazard, Pro-Pain. Це не дивно, бо в Чернігові таку музику люблять і шанують. Лірика досить абстрактна, як на мене, але українська мова – це додатковий плюс. Зважаючи на все написане вище, маємо міцний дебют з упізнаваним вайбом чернігівської сцени", – так описує реліз наш музичний експерт та влогер Микола Мага. 

Обкладинка ЕР це фото учасників Rage Age, яке вони зробили в рідному Чернігові. Варіанти з малюнками хлопці відкинули одразу, зробивши вибір на користь ідеї "гурт на фоні урбанізму."

Дебютний виступ гурту з презентацією мініальбому наживо відбувся 20 листопада у Чернігові. Окрім того, по закінченню карантинних заходів, музиканти хочуть виступити і в інших містах, куди їх покличуть.

Реліз доступний на всіх стримінгових сервісах, а фанати фізичних носіїв можуть розраховувати невеликий наклад касет у майбутньому. Планується також кліп на підтримку мініальбому, а ще мерч.  

Rage Age у мережі:

https://www.instagram.com/_rage.age_/

Фото надане гуртом