Abusive Fisherman випустики кліп до другого повноформатника

Представляємо другий сингл з другого повноформатного альбому чернігівців, що вийде 26 листопада за підтримки лейблів Neformat Family і Trismus Records. Кліп до нього хлопці знімали у рідному місті власними силами, а монтажем займався наш колега Віталій Лендєл. 

"С Ветром По Миру" написана у формі своєрідного заповіту. Ліричний герой визнає своє безглузде існування і марність буття, його зжирають помилки минулого, і розуміння неможливості їх виправити. Він не вірить у потойбічне життя, і хоче просто піти, забути й бути забутим. Думаю, нам усім є чому в нього повчитися", - розповів Неформату вокаліст гурту Pierre Hot.

 

Новий альбом, як і попередній, Abusive Fisherman записували на все тій же чернігівській студії Hi-Gain. За зведення тут так само відповідав Тіпічний (Dogs Have No Hell, Destroy My Hope, ex-Dan Stark, ex-ЗМА)

"Зазвичай ми одразу пишемо текст, а потім уже музику. Цього разу я музику написав окремо. Хотілося вигадати блюзець, який би починався досить м'яко і поступово переходив у повний відчай. Коли я мав вибір, який текст покласти на цю музику, відразу ж вибрав "С Ветром По Миру", вони просто створені один для одного", -  додає гітарист Tony Xiommi. 

Нагадаємо, що другий лонгплей Abusive Fisherman вийде 26 листопада на Бендкемпі та стримінгах, а фізичні копії на дисках трохи пізніше видасть лейбл Trismus Records. Музиканти наголошують, що вони — більше студійний колектив, але хоча б один концерт на підтримку релізу постараються зіграти.

Раніше ми більше писали про сам альбом та презентували перший сингл з нього - "Белый флаг".

Abusive Fisherman — це чернігівська команда, яка поєднує у своїй творчості елементи дуже різних жанрів — панк-року, репу, ембієнту, металу, джазу і не тільки, що викликає асоціації з творчістю Майка Паттона. Самі ж учасники серед інфлуенсів згадують The Dillinger Escape Plan, Converge, ранній Norma Jean, Every Time I Die, Mr. Bungle, Fantomas, Anal Cunt, Nirvana тощо. Гурт утворили добре знані представники чернігівської сцени, а саме Pierre Hot (Dan Stark, Dogs Have No Hell) — вокал, Antifreeze — ударні / вокал, Tungu (Remorse, Keepleer 18) — семпли/вокал і Tony Xiommi (Dan Stark, ЗМА) — гітара, вокал.

Дебютний альбом "Клятвопреступник" гурт видав у 2019 році, після чого півтора року працював над новим повноформатником, майже не даючи живих виступів. Окрім того, команда записала кавер на Victim Of Chance для нашої збірки "Neformat Family Covers Vol​.​1".

Abusive Fisherman у мережі:

https://www.facebook.com/abusivefisherman
https://abusivefisherman.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/abusivefisherman