У новому синглі Dronny Darko звернувся до тематики українського фольку

Київський дроун виконавець презентував сингл "Heart of a Molfar".

Над усіма процесами засновник проєкту Олег Пузан цього разу працював самостійно.

"До цієї теми я звернувся вперше, але дуже б хотів продовжити її розвиток, певно, мені не вистачає перевірених джерел, щоби більше покрити цю тему в музичному плані. Якось, при прослуховуванні нового альбому Lustmord я наткнувся на дуже гарно ілюстровану електронну книгу про мольфарів від Мар Лебу. Слухаючи музику мене буквально полонило оформлення й текст. Прочитавши все за один раз, натхнення прийшло само собою і я майже відразу зайнявся звуком", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олег Пузан.

Обкладинку створив власник лейбла Cryo Chamber — Саймон Хіт. Над деякими доповненнями працював словацький музикант та графічний дизайнер Ерік "Keosz" Освальд.

У найближчому майбутньому автор планує випустити ще спліт-реліз.

Нагадуємо, раніше ми писали про спільний альбом Dronny Darko та американського артиста Ajna "Radioactive Immersion". Також на сайті є ще декілька рецензій на альбоми Dronny Darko:

Dronny Darko — це творчий псевдонім киянина Олега Пузана, який пише ambient / drone. Музикант тривалий час співпрацює із Саймоном Хітом (Simon Heath), шведським композитором, продюсером, відомий, насамперед, за проєктами Za Frûmi, Atrium Carceri та власним лейблом Cryo Chamber, де і видавалися останні роботи Dronny Darko.

Dronny Darko у мережі:

https://www.facebook.com/dronnydarko/
https://dronnydarko.bandcamp.com/
https://twitter.com/DronnyDarko

Матеріал для обкладинки наданий засновником проєкту