Svarog випустив новий ЕР про розв’язання фундаментальних проблем

Львівський techno музикант випустив мініальбом "Mysticism" за сприяння лейбла Dynamic Reflection.



Робота над альбомом тривала декілька місяців. Над мастерингом працював звукоінженер лейбла Dynamic Reflection.

"У народі містицизм відомий як зближення з Богом або Абсолютом, але він може стосуватися будь-якого виду екстазу або зміненого стану свідомості, якому надається релігійне чи духовне значення. Це також може стосуватися досягнення розуміння остаточних або прихованих істин, а також духовної трансформації, що підтримується різними практиками та досвідом.

Занурення у "Mysticism" — це спосіб знайти відповіді на питання, знайти фундаментальне вирішення проблем. Тому ця музика має пряму ритмічну структуру та медитативний вайб", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олекса Мороз.

На обкладинці зображена голова Будди, що знаходиться в храмі Ват Махатхат у Таїланді.

Наразі музикант накопичує матеріал для наступного мініальбому, котрий буде продовженням цього релізу, але стосуватиметься інших метафор та філософських понять.

Нагадуємо, раніше ми писали про альбом "23 Hours Of Drama", що вийшов за сприяння шотландського лейбла Edit Select Records.

Svarog — техно проєкт львівського музиканта та діджея Олекси Мороза, створений у 2015 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та дуже багато матеріалу у форматі мініальбомів, синглів, та участі в збірках. Співпрацював із багатьма лейблами, серед яких Edit Select Records, Evod Music, Affin та ін.

Svarog у мережі:

https://soundcloud.com/svarogtechnomusic
https://www.facebook.com/svarogofficialpage/
https://svarog1.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/svarog_ua/

Матеріал для обкладинки взято з офіційних джерел виконавця