Rudnic Ore анонсували серію плівкових записів

Одеський гурт представляє новий сингл "Slow Drifting", яким розпочинає серію плівкових записів "Night Tape Session".

"Запис проходив у More Music Club на мій плівковий рекордер Nagra 4.2, все писали в режимі one take, оскільки важливіше було передати стан, ну і цей рекордер пише в mono. Далі у домашніх умовах за допомогою модульного синтезатора запис конвертувався у stereo. Через плівку звучання трохи віддає ностальгією, навіть гітара тембрами нагадує саксофон", - розповів у коментарі нашому виданню Батура Сергій (гітара, синтезатор, плівки). 

Музиканти запланували 7 треків у рамках плівкової серії "Night Tape Session", які згодом утворять один реліз. Записати та випустити все планують до кінця року. 

"Це завжди нічні сесії, оскільки я вірю в те, що вночі місто відпочиває від людей і нічна людина по-іншому сприймає Світ", - зазначає музикант. 

 Обкладинку зробив барабанщик гурту Олександр Ходосевич. 

"Після запису зійшлися на тому, що настроєм трек схожий на музику з Twin Peaks (Дім при дорозі). На фото Дона Хейворд і Лора Палмер, вони у незручній і водночас у розслабленій позі (положення дріфту і ковзання). "Мені здалося, що це добре передає простір між світами", і це все заповнюється нашою музикою", - додає Сергій

Rudnic Ore виник в Одесі у 2017 році.Його заснували Сергій Батура та Олександр Ходосевич (More Music Club), аби грати повільний shoegaze, dark surf, ambient іноді kraut. З інфлюенсів музиканти виділяють Bohren und der Club of Gore, David Lynch, Slowdive, Beach House. На рахунку команди чимало синглів та два мініальбоми. 

Актуальний склад команди: 

  • Батура Сергій (гітара, синтезатори);
  • Олександр Ходосевич - ударні;
  • Лепеха Салім - бас.

Rudnic Ore у мережі:

https://rudnicore.bandcamp.com
https://www.facebook.com/rudnicore/
https://www.instagram.com/rudnic_ore/ 

На обкладинці - фото Евеліни Подолянюк