Violateress анонсували дебютний мініальбом

Київський death metal гурт презентував новий сингл "Swollen" та анонсував скорий вихід дебютного EP "Anhedonia". Точну дату релізу ЕР музиканти мають назвати на початку серпня. 

 

"Swollen" розповідає про егоцентризм, порівнюючи роздуте его суспільства з давно померлою людиною, чий труп в активній стадії розкладу. Пісня входитиме в EP"Anhedonia", де кожен трек розкриває людські пороки та психічні розлади, характерні для сучасного соціуму повально хворого на ангедонію", - розповіли у коментарі нашому виданню музиканти.

Артворком для синглу займався індонезійський художник Varises Otak, що співпрацював з Amon Amarth, Cattle Decapitation та Fit For An Autopsy.

"Орієнтирами були реальні картини психічно хворих людей. Релізом "Swollen" ми частково відкрили повний задум обкладинки, продемонструвавши скетч. Фінальну картину слухач побачить i почує вже з релізом повного EP", - додають музиканти. 

За звук, як і у випадку дебютного сингла "My Words Have Become Curses", відповідав британський звукорежисер Ronnie Young, також відомий як концертний звукорежисер Periphery, Animals As Leaders та Car Bomb. 

Violateress — київський дез-метал/дезкор гурт, створений у 2019 році. До його складу входять учасники багатьох відомих та знакових для вітчизняної сцени гуртів: Слава Манулу!, Her Tears in Blood, Шелест Запахов, Forever Wasted, BSxBC, +\-, Bestial Invasion, the worst is yet to come. Дискографія поки нараховує два сингли. На творчість команди вплинули різноманітні deathcore, metalcore колективи кінця 00-х та початку 10-х років та олдскульний death metal. У текстах гурт культивує мізантропічні образи та негативне ставлення до оточуючої реальності.

Склад:

  • Дмитро Москаленко — вокал (ex-Слава Манулу!, ex-Her Tears in Blood)
  • Сергій Сурков — гітара (ex-Шелест Запахов, ex-Forever Wasted, ex-BSxBC)
  • Олександр Черніков — бас (ех-+\-)
  • Іван Семенчук — ударні (ex-Bestial Invasion, the worst is yet to come)

Violateress у мережі:

https://violateress.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/violateressband/
https://www.instagram.com/violateressband
https://www.youtube.com/channel/UCQMcdDIz8hUeZYcPtIo09HA