Break The Habit випустили перший мініальбом

Київський металкор гурт представляє перший у своїй дискографії мініальбом "Collapse".

Запис відбувався навесні та влітку на студіях pystelnukArt (барабани) та KOVbazza (вокал), бас та гітари музиканти писали в домашніх умовах, зокрема гітаристка Ліля записувалася, будучи на восьмому місяці вагітності. Зведення та мастеринг, як і у випадку дебютного сингла.  робив Дмитро Бастанов (праяював зі Strike Each Other, Juggernaut, Wendeavor, Purefilth та рядом інших команд).

"На відміну від (ред. дебютногосингла, тематика пісень менш інтроспективна. Пісня "Collapse" - про волю випадку в житті як одної людини, так і цілого людства, "Weakest link" - про булінг і дискримінацію та наслідки, яких вони завдають, і "Bloody order" - про військову агресію та окупаційний режим на сході нашої країни", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Тоха Батон.

Над обкладинкою працював художник Кирило Лєсной, він же є автором лого гурту та обкладинки його дебютного сингла. 

Музиканти не планують презентацію мініальбому наживо, оскільки гурт наразі неактивний, зате очікується невеличкий тираж касет від лейбла Surrogate records.

Break The Habit — новий київський металкор гурт, створений колишніми та нинішніми учасниками Strike Each Other, My Victory, ПxШx та Tsytska. За орієнтир музиканти беруть металкор 90-х, початку 00-х.

Break The Habit у мережі:

https://breakthehabithc.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/bth_hc/

На обкладинці використаний фрагмент обкладинки мініальбому