Sick Solution продовжують підігрівати цікавість до майбутнього ЕР

Вінницький hardcore гурт презентував сингл та відео "Wof Wof" із майбутнього мініальбому, що має вийти восени цього року.

За словами учасників гурту цей трек — бадьорий хардкор із примітивними текстом та формою, створений для сінгалонгів.

Над відео працював режисер Олександр Дяченко.

"Концепція проста — хотіли зробити стиль і щоб воно було не банально з хардкором. Ідея зародилася у досить цікавих обставинах, сиділи я та гітарист Леонід у пабі, Льоня включив відео "Gabber Dance", щоб показати як прикольно виглядають танці. У цей же момент я сказав, що ми знімемо нам такий кліп, але покладемо на хардкор, а не на техно/рейв. Буквально на наступний день уже розписали сценарій, почали шукати одяг у друзів.

Також сцена з магнітофоном була придумана мною й зав‘язана на концепті переходу з "Godzilla" до "Wof Wof". Магнітофон мій особистий, на якому я інколи слухаю Homesick та касети з дитинства", — розповів у коментаторі нашому виданню вокаліст гурту Тьома Трубецькой.

Нагадуємо, раніше ми писали про перший сингл "Banger 0432" із майбутнього релізу.

Sick Solution — вінницький хардкор гурт, заснований у 2016 році, який грав переважно постхардкор/металкор. Учасникам подобалися команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив чотиритрековий EP "воспоминания". За словами Артема Трубецького, у ньому йшлося про внутрішні переживання, кохання та страждання.

Sick Solution у мережі:

https://www.instagram.com/sicksolutionband/
https://www.facebook.com/SickSolution
https://www.youtube.com/watch?v=RDKwGw9LFIg

Фото обкладинки — Марк Литвиненко