Sick Solution випустили дебютний кліп

Цими вихідними вінницький хардкор гурт презентував перший кліп на пісню "Godzilla". Водночас музиканти вирішили переорієнтуватися з металкору на хардкор. 

"Пісня про те, що людство жорстоке і, в цілому, уособлює загибель будь-чого живого чи духовного. Ґодзілла у культурі відзначається як рівновага миру, але в нашій пісні він "зламаний" і ролі захисника миру немає, а навпаки є велике людство, яке загрузло у крові, ненависті, релігійній, расовій, тваринній та іншій неприпустимій дискримінації",- розповів у коментарі Неформату вокаліст гурту Sick Solution Тьома Трубецькой. 

Музиканти записували сингл, як і всі попередні релізи, у вінницького звукорежисера Миколи Андрущенка. Кліп же знімав близький друг учасників гурту та режисер Максим Лавренчук.

"Максим переслухав пісню та створив увесь концепт кліпу та ідею від А до Я. Знімали на двох локаціях. Був дуже неприємний випадок, коли ми переднього оглянули місце, домовилися про зйомку, але в останній момент, коли вже була зібрана масовка, місцевий охоронець "Петрович" попсував наші плани. Вирішили шукати на тому районі нову локацію, і друзі запропонували відоме вінницьке місце "Біла Гора". Це місце коло заводу, який виробляв багато миючих засобів і хімічної продукції, а відходи звозили на цю гору. Найбільше задоволені тим, що на такій попсовій локації (адже тут постійно працюють вінницькі фотографи) Максим відзняв такий матеріал", - додає музикант.

Кліп вийшов на Youtube-каналі Hardcore Worldwide. 

Наступним релізом гурту, швидше за все, стане новий кліп на нову пісню, що вийде восени. Музиканти обіцяють також хардкор, але "в грубшій формі та з прямим текстовим посилом". 

Sick Solution — це вінницький гурт, що виник у 2016 році та грав переважно пост-хардкор/металкор. Учасникам подобалися відомі команди на кшталт Parkway Drive, Architects та їхні старі релізи. У 2019 році гурт випустив чотиритрековий EP "воспоминания". За словами Артема Трубецького, там мова йшла про внутрішні переживання кохання та страждання.

"Але паралельно ми — дуже великі фанати хардкору і бітдауну, більш відомого, на зразок Nasty, Knocked Loose, Wolf Down. Також ми проти нетолерантності та дискримінації за будь-якими ознаками, що тепер і будемо освітлювати у треках", - зазначає Тьома Трубецькой.

Sick Solution у мережі: 

https://www.instagram.com/sicksolutionband/
https://www.facebook.com/SickSolution