Majesty Of Revival випустили трек про "велику державу"

Ужгородський progressive metal гурт випустив сингл та відео "You Have A Message [Welcome to GULAG]".

 

Запис, зведення та мастеринг гурт робив на Beast Sound Studio.

Як зазначають музиканти, головна концепція лірики та відео — плюси та мінуси "савєцкава саюза". У кліпі зображений "гайд, як потрапити до найбільш мальовничих куточків "вєлікай дєржави":

"Крок 1: Просто будь собою (можна спробувати пункт "будь незадоволений тим, що є, захочи більшого". Це дещо пришвидшить перехід до кроку 2)
Крок 2: Прийдіть на співбесіду до кваліфікованих інструкторів із питань охорони мирного населення від пагубного впливу західної ідеології. Не переживайте, вони все доступно пояснять.
Крок 3: Вітаємо та ласкаво просимо до Гулагу! Насолоджуйтесь перебуванням і до зустрічі через кілька вічностей!".

 

"Ми намагалися зробити цю пісню та відеоряд зрозумілою для всіх. Але все-таки трошки більше для закордонних слухачів. Хотілося б, щоб цивілізований світ остаточно перестав сприймати нас як пострадянську країну, яка тоне в ностальгії.

Для справжнього вільного українця тут не буде нічого нового. Для вільної людини в принципі не може існувати такої теми як "переосмислення плюсів СРСР" адже тут немає що переосмислювати", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/бек-вокаліст гурту Мирослав Данко.

За словами Мирослава, від рук радянської держави також постраждав його родич — закарпатський письменник Іван Михайлович Чендей.

Нагадуємо, раніше гурт презентував сингл "Overcome".

Majesty Of Revival — ужгородський progressive metal гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На рахунку гурту чотири повноформатні альбоми. Неодноразово команда співпрацювала з європейськими лейблами, та вже заробила ім’я далеко поза межами України. Характерною рисою музики є часто незвичні поєднання, технічне, та водночас, мелодичне виконання.

Majesty Of Revival у мережі:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7

Фото обкладинки - Анжеліка Зизич