Yaron випустив мініальбом про подорожі Танзанією

Український хіп-хоп виконавець презентував ЕР "Pole-Pole".

 

Альбом був створений та записаний під час подорожі автора Танзанією на місцевій студії Mandevu Records.

"Просто кімната без вікон (а в +30 це так собі) та нормального світла з компом, мікрофоном та мінімально необхідним софтом. Записувалося усе під пильним наглядом Тупака - його постер був єдиною прикрасою, а на фоні постійно розмовляли діти, жінки та сусіди.

Живих інструментів на студії не було, тому їх я записував у місцевій музичній академії. У місцевих нема своїх народних інструментів - все привезено з арабського світу. Але грати на банджо, уді чи кануні було, по-перше, цікаво, а по-друге, - хотілося доповнити біти місцевим звуком. Там же, в академії, я записував піаніно", - розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Ярон Муравйов.

Концепція релізу побудована навколо вражень від подорожі.

"Щоб ви розуміли, у Танзанії слухають лише такий собі попсовий рагатон, де всі пісні пишуться на одному ритмі, та госпел-м’юзік. Слухають музику завжди, усюди й гучно - всі 15 годин дороги в потязі, в кожному автобусі, у містах в спеціальних магазинах, де чуваки записують за гроші на флешки плейлисти. Бо самі зайти в Інет та звантажити люди чомусь не можуть.

Після трьох місяців, коли тебе оточує одна й та сама музика, мені хотілося блювати, коли я чув цей місцевий ритм. Тому я принципово старався триматися у "рівних" хіп-хоп бітах. Колориту я хотів додати місцевим саундом - гуляв містами та лісами з диктофоном, шукав масайські співи тощо", - коментує автор.

Обкладинка - це малюнок на місцевій стіні.

Наразі автор працює над завершенням релізу проєкту Artordogs.

Yaron - сольний хіп-хоп проєкт Ярона Муравйова, учасника гурту Artordogs. Дискографія нараховує один мініальбом.

Yaron у мережі:

https://www.facebook.com/Yaronele
https://www.instagram.com/yaronmuraviov/
https://band.link/CcS7o

Фото надане музикантом