Dyktor написав композицію про вміння чути власні потреби

Черкаський хіп-хоп артист презентував трек "Діалог".

Трек був створений минулого року на інструментал бітмейкера Стаса Чорного. Зведення робили на студії Lux Sound Records.

"Це історія про голос у голові. Про те, як внутрішній діалог може впливати на прийняття рішень або ставати на заваді діям, коли дії є необхідними. Суміш втягнутих думок і бачень, що не належать мені. На створення цієї пісні мене надихало власне самопочуття на той період.

Маю на увазі відсутність конкретних ідей щодо реалізації творчості через суміш різних думок і бачень, які заважали концентрації. Основне посилання треку в тому, аби слати якомога далі всі ці думки, менше кого слухати та навчитися чути потреби своєї власної сутності", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Ярослав Пікінер.

Над обкладинкою працював Leo Kaiser, учасник команди бренду #ИССЛ.

"Тут зображені сутності голосів у голові, які постійно щось говорять всередині й із криками рвуться назовні", — коментує Ярослав.

Наразі музикант працює над повноформатним альбомом.

Dyktor — черкаський хіп-хоп проєкт, створений Ярославом Пікінером у 2015 році. Дискографія нараховує декілька синглів. Музикант є учасником реп-гурту Центра та відомий за іншим псевдонімом — Диктор Трейн. Минулого року взяв участь у лонгміксі "Стержень", разом з Alyona Alyona, KALUSH, OTOY, Шершень, Білий Бо та Дядя Вова.

Dyktor у мережі:

https://www.instagram.com/dyktor_
https://www.youtube.com/channel/UCNHJEflXRXuOY67IkQCf5tA
https://soundcloud.com/user-145351831
https://band.link/x4YUu