Артмайданчик Mezzanine взяв участь у міжнародному проєкті How Far Is Now

Столичний артпростір, що знаходиться в Києві на Нижньоюрківській, 31, став одним із чотирьох європейських майданчиків, які взяли участь у проєкті "How Far Is Now", спрямованому на підтримку незалежних артистів.

Mezzanine (Україна), Firlej (Польща), Podium Asteriks (Нідерланди) та Belvedere Namur (Бельгія) дають можливість інді-гуртам записати лайви та зробити промо в чотирьох країнах. Ось умови:

  • ви готуєте реліз, який плануєте випустити влітку-восени 2021 року;
  • раніше грали на одному із майданчиків (необов’язково);
  • представляєте будь-який некласичний жанр та готові розробити ексклюзивний лайв-сет.

Участь у конкурсі безкоштовна. Під час відбору організатори враховуватимуть культурне, расове та гендерне різноманіття, мотивацію артиста до міжнародної роботи та якість музичного контенту.

У кожній країні відберуть трьох артистів, які будуть запрошені для запису концертних відео та інтерв’ю. Кожен гурт або артист отримає невеликий гонорар для покриття логістичних та адміністративних питань під час записів.

Дедлайн подачі заявок — 30 травня 2021. Відповіді надішлють не пізніше 5 червня. Усі заявки повинні підтвердити, що вони доступні для запису в липні 2021 року в містах, де розташовані клуби-партнери (українські заявники в Києві, польські заявники у Вроцлаві, бельгійські заявники у Намурі, голландські у Леувардені, відповідно).

Подати заявку можна тут. Необхідно зареєструвати свій акаунт (як користувача): Зареєструйтесь як новий користувач (через верхній правий кут сторінки). Потім зареєструвати свій профіль виконавців / артиста в системі (за допомогою функції "Додати проєкт -> Артист") до 30 травня включно.

Нагадуємо, на початку року Mezzanine отримав грантову підтримку від Креативної Європи.

Mezzanine — один із ключових майданчиків київського музичного життя. За багато років існування там встигли дати свої концерти Arms and Sleepers, Pree Tone, Battle Axe Culture, Straytones, Зэ Джозерс, Петля Пристрастия, Молчат Дома, Bexey, Ethereal Riffian, Somali Yacht Club, A$AP TyY, бичкрафт, Orpha, KAT, Dance party. Dance! Dance!, Yah, Ai Laika, Krobak, oh, deer!, Alinda, 5R6, CITY OF ME, Time of Defeats, Reminded, Wimp, Izverg, Hexis, Bluesbreaker та багато інших. Також там свої шоукейси робили Neformat.com.ua, Worn Pop, Robustfellow, Outsider Crew, Electric Meadow, Простір та інші.

Mezzanine у мережі:

https://www.facebook.com/mezzaninekyiv