Le Cru випустили мініальбом для роботів та тварин

Київський експериментальний гурт презентував ЕР "Live".

Запис гурт зробив наживо на січневій сесії на репетиційці при HappyRecords Studio. Керував процесом та зведення робив басист гурту Данило Злобін. З моменту останнього релізу дует перетворився на квартет — до складу додалися клавішник Стас Бобрицький та гітарист Дмитро Арзуманов.

Під час зведення Данило Злобін спочатку працював з "сенсоутворюючими" елементами — басом, синтами та саксофонами і вже потім із барабанами.

"Ніколи не вигадували концепцій. Як завжди, мали на меті зробити щось потужне, але водночас не тупо-квадратне. Балансування між двома акордами та прог-зарозумілістю. Щоб виглядало, як шмат м’яса, а всередині вовтузилися нанороботи, але лишалося м’ясом. Для роботів та тварин", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/саксофоніст гурту Павло Лісовський.

Обкладинку створив Данило Злобін.

Наразі гурт працює над матеріалом для двох майбутніх релізів.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний мініальбом гурту "Лантух".

Le Cru — дует басиста Данила Злобіна та саксофоніста Павла Лісовського (Brovi Papy). Гурт виконує інструментальні композиції, а власний стиль визначає як панк-джаз. Музиканти також є одними із засновників та постійних учасників нойз-формації Paranoise Crew. З 2021 року дует перетворився на квартет — до складу додалися клавішник Стас Бобрицький та гітарист Дмитро Арзуманов. Дискографія нараховує два мініальбоми та один сингл.

Le Cru у мережі:

https://www.facebook.com/lecruband/
https://soundcloud.com/user-396639859
https://lecru.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCF-jXS8Hu64tEyFeT7qlFSQ