Проєкт Mingulitka дебютував з піснею про мрії

Київський dream pop проєкт випустив дебютний сингл та відео "Walk With Me".

 

Засновниця проєкту Анастасія Гаман записала композицію самостійно восени 2020 року. Саундпродюсером та бек-вокалістом був Дмитро Циганенко (The Elephants). Зведення та мастеринг робив Ігор Бірюченко (Ofliyan).

"До цього я писала тільки інструментальні аранжування у складі різних гуртів. І насправді історія була така - один мій друг каже мені: "Настя, напиши свій трек, ти ж зможеш, даю тобі тиждень." Я подумала, що це може бути цікаво, я люблю виклики, ну і написала, не за тиждень, десь за місяць. Музика виникла швидко, а з текстом і вокалом довелося трохи попрацювати, тому що це був мій перший досвід. Але мені так сподобалося! Всі інструменти, аранжування та вокал я записала сама вдома. Потім відправила все це моєму другові Дімі Циганенку, з яким ми раніше грали у гурті The Elephants, він допрацював мою демку, додав трохи своїх партій та записав бек-вокал у приспіві. Мені дуже подобається його стиль та бачення музики, тому він став моїм саундпродюсером. А вже зведення і мастеринг зробив інший мій друг Ігор Бірюченко (гурт Ofliyan), з ним ми зараз також граємо у гурті Bahroma. Його смаку я теж довіряю на всі 100," — розповіла в коментарі нашому виданню Анастасія.

Концепція треку — кохання та мрії. 

"Пісня про кохання, про переломний момент у стосунках та мрії. У той час у мене був складний період, і написання пісні стало для мене своєрідною сублімацією. Натхненням для мене була творчість Девіда Лінча, я його фанатка, а ще книга "Філософія Енді Воргола" яку я тоді прочитала", — додає Анастасія.

Над відео дівчина працювала спільно із братом Данилою Самсоновим.

"Хотілося передати атмосферу пісні, щоб виглядало трохи самотньо, вінтажно та лоу-файно. Ми знайшли цікаву локацію якогось художнього закладу зі скульптурами, мені таке подобається.", — коментує музикантка.

Навесні Анастасія планує випустити ще один сингл та зняти на нього відео, згодом можливо, працюватиме і над мініальбомом. 

Mingulitka — сольний дрім-поп проєкт гітаристки Анастасії Гаман, колишньої учасниці The Elephants та нинішньої Bahroma, створений у 2021 році. За словами артистки. на її творчість вплинули Men I Trust, Warpaint та Homeshake.

Mingulitka у мережі:

https://www.facebook.com/Mingulitka
https://soundcloud.com/mingulitka
https://www.instagram.com/mingulitka/