Dépaysement присвятив новий EP темі розчарування

Український industrial/ambient/drone ванменбенд презентував мініальбом "Promise", що вийшов за підтримки київського лейбла експериментальної музики Erythroleukoplakia Records.

За словами засновника проєкту Миколи Кауфмана, цей реліз він створив за день, в імпровізаційному потоці, без використання інструментів та перкусії. Більшість звуків на ЕР — фідбек із мікрофона та робота з ним. Зведення та мастеринг музикант робив самостійно на домашній студії.

Головна концепція альбому — розчарування в людях.

"Альбом про розчарування в чомусь між людьми, у собі та своїх вчинках, у вчинках іншої людини, у тому, що щось плановане та обіцяне не відтворюється в реальності, зникає. І пов’язане з цим усвідомлення, що нічого й не було, і ніякого майбутнього, навіть не малося на увазі. Якби я міг пояснити це коротко — це коли уві сні ти бачиш щось або когось, чого тобі дуже бракує, настільки щиро віриш у це, а просинаючись розумієш, що все зовсім не так", — розповів у коментарі нашому виданню Микола.

Фото для обкладинки зробив фотограф miejko_ojeshko.

У найближчому майбутньому музикант у рамках Dépaysement планує випустити невеликий реліз, що буде схожий на його попередній альбом "Ambrosia". Також Микола розповів, що вже рік працює над новим проєктом, поки без назви, котрий із Dépaysement має лише спільний візуальний концепт.

Нагадуємо, наприкінці літа 2020 року в рамках Dépaysement вийшов альбом "Ornate", із рецензією на котрий можна ознайомитися за посиланням.

Dépaysement — індастріал/дрон ванменбенд Миколи Кауфмана, що був заснований у 2019 році. Дискографія нараховує чотири мініальбоми та два повноформатні релізи. Микола сам займається записом усієї музики, дизайном обкладинок, мастерингом і т.д.

Dépaysement у мережі:

https://depaysement.bandcamp.com/