Дебют: бітмейкер Tesh з треком про Неньку Землю

Ужгородський хіп-хоп-артист презентував дебютний трек "Воля".

Запис був зроблений на власній студії артиста ArtCore Studio Records. Зведення та мастеринг музикант робив самостійно. Приспів допомогли записати Василина Голянич, Оксана Головня, Ірина Дагуліч та Надія Балога.

"Завжди було бажання створити щось своє, тому що дуже багато чого хотілося сказати в треках, але завжди не подобалося те, що є дефекти речі (гаркавість). Напевно, якийсь внутрішній перфекціонізм не давав змогу це зробити, тоді виникла ідея писати текст без своєї "улюбленої" букви.

Основна мелодія була зроблена з різних семплів українських інструментів, нарізана з різних відео з Закарпаття, які були в просторах інтернету.

Текст для куплетів написався доволі швидко (були вже певні заготовки), а ось із приспівом, попри його простоту, я сидів довше, бо виникла ідея, що його буде виконувати хор в українському національному стилі", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Віталій Теш.

Концепція треку — проблеми, які нас оточують.

"В треку "Воля" розкривається вся суть проблем, які нас оточують, а ми не те, що нічого не робимо, ми навіть не думаємо про це. Ми не думаємо, як ми знищуємо все, що навколо нас. Наша Ненька Земля усе ще надіється на нас і вірить у нас", — додає музикант.

У найближчому майбутньому автор планує зняти відео на трек. А нижче ви можете подивитися на те, як Tesh робить графіті. 

Tesh — ужгородський хіп-хоп проєкт бітмейкера та графіті-райтера Віталія Теша. Раніше артист працював як саундпродюсер з Артемом Лоїком, Довгим Псом та ін.

Tesh у мережі:

https://www.instagram.com/VitalyTesh
https://soundcloud.com/VitalyTesh
https://facebook.com/VitalyTesh
https://www.youtube.com/channel/UClI8nUhTxXKijJpcaqISM5Q