Renevich записала попальбом

Українська скрімо-вокалістка Майя Реневич у рамках сольного проєкту Renevich презентувала поповий мініальбом "Поки не скінчиться кисень". До того ж це повністю українськомовний реліз. 

"Renevich співає про свої буремні часи, романтизуючи все, що з нею відбувається — вона "буде кружляти, поки не скінчиться кисень, поки не впаде без сили й останній подих віддасть". Цей мініальбом — її перша заявка на новітній український поп, де Renevich має стати його темною принцесою", - йдеться у пресрелізі.

Музичним продюсером альбому став Сергій Воронов aka ohnovorohno, учасник Джозерс. Нагадаємо, він також продюсував мініальбом Юрія Бондарчука "Про що ми насправді говоримо коли говоримо про любов". Самі ж Джозерс нещодавно анонсували випуск нового альбому "Післямова" на 20 листопада цього року.

"Поки не скінчиться кисень" доступний на всіх стримінгових платформах. Окрім того, ви можете оцінити відео на трек "Твій сон, твій страх", що вийшло разом з EP.

 

Renevich — сольний проєкт Майї Реневич, котра також є вокалісткою у скрімо-гуртах The worst is yet to come та neyemia grue. Раніше Майя випускала сольні роботи на своєму профайлі у саундклауді, кращі з яких вийшли цього літа у збірці "Сингли", та записувала фіти, зокрема з drimandr, Whaler та Джозерс.

Почитати наше інтерв'ю з Майєю можна тут.

Renevich у мережі: 

https://www.instagram.com/norrrsken/
https://www.facebook.com/renevich
https://soundcloud.com/severnoessiyanie
https://www.youtube.com/channel/UCaiA8hhngtYp1Fy-_i2uLMw

Фото: Максим Дідик