Focusrights випустили дебютний альбом

Одеський маткор гурт презентував дебютний альбом "ew, music!".

Запис музиканти робили власними силами на репетиційній базі та у себе вдома. Зведення та мастеринг виконав гітарист гурту Дмитро Поляков.

"Це не музичний альбом у класичному його розумінні, а артоб’єкт, де абсолютно кожен аспект працює на враження. Ми легко могли зробити класичний альбом у будь-якому жанрі, але вибрали зробити сексуальний напад на всі одразу в неприродний спосіб. Вірші до пісень я писав із тим розумінням, що інколи слова зайві, потрібно просто волати. Але інколи слова потрібні надзвичайно, наприклад, коли я попросив Дмитра повернути Курили Японії", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Іван Вижлєцов.

Над обкладинкою Іван працював самостійно:

"Перше, що спало на думку, те й намалював. Допомогла із перенесенням у комп’ютерну площину дизайнер Марія Горулева", — коментує музикант.

Прямо зараз гурт завершує роботу над повноцінним кліпом до однієї з пісень альбому. Окрім того, музиканти працюють над продовженням альбому "ew, music!", адже тема, за їхніми словам, ще не до кінця розкрита. У планах також жива презентація альбому, але методи та час її реалізації наразі невідомі. 

 

Focusrights — маткор гурт, створений у 2018 році одеситом Іваном Вижлєцовим (Mortebound та Doomeye) та російським гітаристом-віртуозом Дмитром Поляковим (Guitar Janitor). Дискографія нараховує демо-альбом та LP. Назву проєкту музиканти вибрали через однакові аудіоінтерфейси фірми Focusrite, трошки її змінивши.

"Наша творчість спрямована на кайф та релакс, на тут і зараз, на любов до себе і на приборкання тривоги майбуття", — додає Іван.

Focusrights у мережі:

https://focusrights.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/focusrights/