Проєкт Волок презентував восьмий повноформатний альбом

Київський dark ambient, pagan-drone, neo-folk проєкт випустив новий LP "Душенька".

Уже традиційно всю роботу над альбомом — зведення, мастеринг та оформлення — творець Волок, Артур Могилевський, здійснив власноруч. Реліз вийшов на столичному лейблі VOLOKRecords, що належить йому ж.

"Особливість цього матеріалу в ембієнтному звучанні — на відміну від минулих альбомів Волок це невелика спроба відійти від нойзової складової до м’якшого саунду.

У композиції "Душенька" мова йде про душу, як медіум між творцем та людиною; про сходження душі в матеріальний світ; душі, як добру новину про порятунок та спокутування від страждань. Це чутлива сторона мого художнього образу. Я не вірю в існування душі", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Артур Могилевський.

У найближчому майбутньому всі справи музиканта будуть пов’язані із VOLOKRecords — реліз проєктів BOO BOO та Karsten Hamre. Також, ексклюзивно для нашого порталу, Артур Могилевський повідомив, що наступний альбом Волок матиме назву "Тьма" та вийде у 2021 році.

За посиланням ви можете ознайомитися із рецензією на альбом "Хоровод" (2018).

Волок — київський дроун/дарк-фолк проєкт, створений у 2015 році Артуром Могилевським. Дискографія нараховує вісім повноформатних альбомів.

Волок у мережі:

https://www.facebook.com/VOLOK.res/
https://volok.bandcamp.com/releases