Junket екранізували трек "Believe"

Український breakbeat, downtempo гурт презентував дебютне відео "Believe" з альбому "Burning Boat & The Dancefloor Security".

Відео складається із різних частин, знятих на вулицях Одеси, Києва та дороги між ними. За режисерським кріслом — Олена Божко.

"Ідея відео полягає у відсутності ідеї як такої. Я б назвала цю роботу "урбан-імпресіонізм". Спонтанність, імпровізація, нелінійність у викладі. Ми створювали, насамперед, емоційну історію, що максимально, на мою думку, відповідає й синхронізується з манерою та духом гурту", — говорить у пресрелізі режисерка.

Концепція треку це свого роду роуд-муві, про спонтанність, віру, подорож до моря та спробу вирватися із бетонних джунглів, що поглинають.

Нагадуємо, навесні цього року Junket презентували дебютну платівку.

Junket — даунтемпо/брейкбіт проєкт, який з’явився спонтанно на художній виставці, де учасники Atomic Simao (Георгій Вальчук і Нік Шостов) створили симбіоз електронного звучання й живих інструментів (саксофон, флейта). Спонтанність призвела до постійності. Згодом до проєкту приєднався вокаліст Дмитро Сазонов (також учасник Point). Стилістика гурту охоплює такі жанри як break-beat, funk, electro dub, minimal house і drum'n'bass.

Junket у мережі:

https://soundcloud.com/junket_music
https://junkett.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/jnket